Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Ο Οίκος της Νύχτας επιτέλους στα ελληνικά... ανακαλύψτε τον!

Eίμαστε πολύ ενθουσιασμένοι 
που το πρώτο βιβλίο της καταπληκτικής σειράς
House of Night δηλαδή...
Ο Οίκος της Νύχτας
με τίτλο Η σημαδεμένη
μεταφράστηκε στα ελληνικά
και επιτέλους κυκλοφορεί
από τις εκδόσεις Μεταίχμιο!
Η σειρά ήδη κυκλοφορεί σε 27 χώρες, 
έχει πουλήσει πάνω από 3.8 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, είναι στη λίστα των best seller των Νew York Times 
πάνω από 40 εμβδομάδες και θα γίνει ταινία το 2011!

Λίγα λόγια για τη σειρά και το βιβλίο:

Σε έναν κόσμο που μοιάζει πολύ με τον δικό μας, με τη διαφορά ότι εκεί υπήρχαν πάντα βρικόλακες, η δεκαεξάχρονη Ζόι Ρέντμπερντ, που μόλις σημαδεύτηκε ως αρχάρια βρικόλακας, πηγαίνει στον Οίκο της Νύχτας, ένα σχολείο όπου θα εκπαιδευτεί μέχρι την ενηλικίωσή της. Υπό την προϋπόθεση ότι θα αντέξει την αλλαγή – και δεν την αντέχουν όλοι όσοι σημαδεύονται. Η Ζόι είναι πολύ δύσκολο ν’ αρχίσει μια καινούρια ζωή, ειδικά μακριά από τους φίλους της, αλλά σαν να μην της έφτανε αυτό, ανακαλύπτει δεν είναι μια συνηθισμένη αρχάρια. Είναι η εκλεκτή της θεάς των βρικολάκων, που την έχει προικίσει με εκπληκτικές δυνάμεις. Μαζί όμως με τις δυνάμεις, έρχονται η δίψα για αίμα και η ικανότητά της να «σφραγίσει» το πρώην αγόρι της. Και για ν’ αγχωθεί ακόμα περισσότερο, δεν είναι η μοναδική αρχάρια στον Οίκο της Νύχτας με ξεχωριστές δυνάμεις. Όταν διαπιστώνει ότι η αρχηγός των Σκοτεινών Κορών, της ελιτίστικης αδελφότητας του σχολείου, κάνει κατάχρηση των ικανοτήτων που της χάρισε η θεά, η Ζόι πρέπει να ψάξει βαθιά μέσα της για να βρει το κουράγιο ν’ ακολουθήσει το πεπρωμένο της...

184 σχόλια:

  1. ειναι τελειο!!! δεν μπορω να ξεκολισω!!! ειναι οτι πιο cool εχω διαβασει στη ζωη μου!!! ανυπομονω για το επομενο βιβλιο"προδομενη"!!! παω στοιχημα πως θα ειναι ακομα καλυτερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eυχαριστούμε για το σχόλιο... Όλοι είμαστε εθισμένοι στο House of Night και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα βγάλουμε όλα τα βιβλία της σειράς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γεια σας! εγω εχω διαβασει εδω και παρα πολυ καιρο το βιβλιο στα αγγλικα και φυσικα καποια στιγμη θα το παρω και στα ελληνικά...απλά ήθελα να πω σε όσους διάβασαν το βιβλίο πως αν δεν σας φανηκε τοσο ωραιο μην παρατησετε την σειρα, γιατι τα επομενα βιβλια ειναι πολυ πιο ωραία...στο "betrayed" συμβαίνουν συναρπαστικά πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποσο πιο ωραια;; το διαβασα μεσα σε λιγες ωρες και τωρα θα σκοτωνα για το επομενο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά ένα έχω να πω: θα το μετανιώσετε πικρά αν δεν αγοράσετε αυτό το βιβλίο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. διάβασα και εγώ το βιβλίο ,δεν με ενθουσίασε τοσο όσο με είχε ενθουσιασει το twilight.Πάντως διαβάζεται ευχάριστα.Το επόμενο βιβλιο ποτε βγαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε ευχαριστώ για το σχόλιο. Μπορώ να σου πω πως το πρώτο βιβλίο της σειράς είναι το λιγότερο εντυπωσιακό. Τα επόμενα είναι πραγματικά συναρπαστικά! Γενικά όσο πάει η σειρά και γίνεται καλύτερη. Το επόμενο βιβλίο Betrayed, στα ελληνικά Προδομένη, θα βγει το φθινόπωρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ευχαριστώ για την απάντησή σου!Αυτό που με εκνευρίζει με τα βιβλία που είναι σειρές , είναι ότι αργεί η εκδοση του επόμενου βιβλίου.Ειναι πραγματικά πολύ ενοχλητικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνω με τον ανωνυμο, ειναι οντος πολυ ενοχλητικο αφου ηδη στο εξωτερικο κυκλοφορουν οι συνεχειες του βιβλιου. Παντως ειναι ενα απο τα καλυτερα που εχω διαβασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πραγματικα κατακπληκτικο βιβλιο!Ανυπομονω να βγουνε τα υπολοιπα και φυσικα η ταινια το 2011!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Einai ontos apo ta kalitera biblia pou exo diavasei :-) Posa einai ta biblia sto sinolo? De ginete na kikloforisei pio sintoma to epomeno biblio?
    Ioanna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. είναι άλλα 7 βιβλία,οπότε θα παρει χρόνια μέχρι να κυκλοφορίσουν όλα εδω .Γιατί αργουν τόσο πολύ να τα εκδόσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. logika fteei i metafrasi i opia prepi na einai poli xronovora... ama mporite na kanete kati pantos gia ti pio grigori kikloforia tou epomenou vivliou tha sas imoun evgnomon!!!
    Ioanna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητοί φανατικοί του Οίκου της Νύχτας... σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια!!! Είναι τέλειο να ακούς και άλλους που έχουν πορωθεί με τη σειρά! Όπως βέβαια καταλαβαίνετε δεν μπορούμε να βγάλουμε 7 βιβλία ταυτόχρονα! Επειδή πιστεύουμε ότι η σειρά πρέπει να μεταφραστεί από ένα άτομο και όχι να υπάρχει διαφορετικός μεταφραστής κάθε φορά που θα αγνοεί τα άλλα βιβλία... πρέπει να περιμένουμε να παραδοθεί το επόμενο βιβλίο κ.λπ... Υπομονή λοιπόν... αξίζει θα το δείτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δηλαδη παιδια ειναι τριλογια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οχι γενικα τα βιβλια που θα βγουν στα αγγλικα ειναι 12. Τωρα εχουν γραφτεί μόνο τα 6 απο τα οποια τα 6 θα βγήκε πρόσφατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. paidiaa alitheia einai fantastiko to proto vivlio (:
    k sigoura ta epomena tha einai kaliteraa..ala thelo mia pliroforia pls..stin kipro exoun erthi ta epomena vivlia sta agglika??psaxno t betrayed alla den to vrisko :S
    pls help..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. to diabasa ! einai katapliktiko.perimeno to epomeno!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ευχαριστούμε για το σχόλιο... Είναι όντως φανταστικό...και τα επόμενα είναι ακόμα καλύτερα όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. σας παρακαλούμε να τα εκδόσετε όλα σύντομα ,για να έχουμε και μια συνέχεια,μην διαβάζουμε ένα βιβλίο κάθε εξάμηνο ,χάνουμε τη ροή της ιστορίας,σας παρακαλούμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ανυπομωνώ για το επόμενο!! και συμφωνώ με την μαρία χάνουμε την ροή τησ ιστορίας,και είναι πολύ ενοχλητικό να διαβάζουμε την συνέχεια της ιστορίας μετά από 5 μήνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητοί House of Night fans... κατανοώ απόλυτα τον καημό σας να μην αργούνε τα βιβλία αλλά πρέπει να καταλάβετε πως η μετάφραση ενός βιβλίου παίρνει 2-3 μήνες τουλάχιστον οπότε μετά χρειάζεται άλλους 2 μήνες περίπου μέχρι να γίνουν διορθώσεις, σελιδοποιήσεις, εξώφυλλα κ.λπ. Και το σημαντικότερο είναι πως τα βιβλία μιας σειράς πρέπει να τα μεταφράσει το ίδιο άτομο και όχι διαφορετικά για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σας υπόσχομαι λοιπόν πως θα βγάλουμε τα βιβλία όσο πιο γρήγορα γίνεται! Και εμείς θα θέλαμε να υπάρχουν όλα στα ελληνικά... Αλλά όλα αυτά έχουν δουλειά από πίσω... Λίγη υπομονή λοιπόν και thanks για τα ωραία σας σχόλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. για να βγαίνει το φθινώπορο,λογικά έχετε είδη μεταφράσει κάποια κεφάλαια.Μήπως μπορείτε να ανεβάσετε στην ιστοσελίδα το πρώτο κεφάλαιο,έτσι για να πάρουμε μια ιδέα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. άντε βρε παιδιά , κάντεκάτι να βγούν τα βιβλία νωρίτερα!!!!!Θα ξεχάσουμε την ιστορία ,μέχρι το επόμενο βιβλίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πραγματικα πολυ καλο και οπως λεει ενας ανωνυμος θα σκοτωνα για το επομενο!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3<3<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μπορω να πω οτι ειναι πολυ ωραιο αλλα με δτσκολεψε πολυ στην αρχη με ολα τα πνευματα των τσεροκι και τα παραξενα. Μετα το 6 κεφαλαιο ηταν πολυ καλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. το βιβλιο ειναι απλα υπεροχο το αγορασα και το διαβασα μεσα σε τρεισ μερες...δεν μπορουσα να το αφησω απο τα χερια μου,ειχα αγονια να δω πως θα εξεληχθουν τα πραγματα

    ΠΕΡΗΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΜΟΛΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΕΒΕΛΠΗΣΤΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. to vivlio shmedemenh einai yperoxo to diavasa mesa se mia mera sxedon kai einai ekplktiko !!! kai me afhnei se megaluterh agonia gia to epomeno vivlio prodomenh !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. το διαβασα μεσα σε λιγες ωρες ηταν πολυ ωραιο αλλα δεν το ευχαριστηθηκα γιατι ηταν λιγες οι σελιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ειναι πολυ μα πολυ φανταστικο!!!!!ανυπομονο για το επομενο βιβλιο το διαβασα μολις χθες τα μεσανυχτα σε 30 λεπτα,καντε τα βιβλια με ποιο πολλες σελιδες.Στο κοσμο υπαρχουν εκτος απο βρικολακες που διψουν για αιμα και ανθρωποι που διψουν για διαβασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΕΛΙΔΩΝ; ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΟ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ TWILIGHT ΔΙΑΦΟΝΩ ΑΠΟΛΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΔΥΟ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΙΔΙΑ ΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΩΣ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΒΡΙΚΟΛΑΚΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΙΑΣ ΕΦΗΒΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ. ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΟ... ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΣΤΩΣ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΡΓΕΙ... ΑΝΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. pote 9a vgei to 2o ??? anhpomonwwww!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ 7ο ΒΙΒΛΙΟ. Η ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΛΟΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ. ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η P.C. CAST ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΑΦΩΝΟΥΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 8a h8ela na sas rwthsw an bgainei kai se seira thleoptikh,gt bhka sto blog kai eida kapoia videakia.mhpws to bgalane se tetoia ekdosh??parakalw apanthste m to syntomotero dunato kai epishs peite m pou borw na brw ta biblia sta agglika an 3erete.euxaristw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καλησπέρα σε όλους! Το βιβλίο βγαίνει 25 Οκτωβρίου! Το θέμα της μεταφορά στον κινηματογράφο είναι ακόμα σε εξέλιξη... δεν έχουμε δηλαδή σίγουρη ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας... Μέσα στο βιβλίο θα βρείτε το ειδικό κουπόνι για να σας στείλουμε φανταστικά δώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Επιτέλους,ελπίζω το επόμενο να βγει πιο γρήγορα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ποσα ειναι τα βιβλια συνολικα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Twra sw8hkame.Oi metafraseis pernoun apo mones tous poly kairo,na to kanoun k tainia...8a parei kana duo xronia mallon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Telika 8a ms peite posa einai ta biblia?Eimai teleiws poromenh ,8a rwtaw synexeia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. to biblio einai monadiko kai elpizw na kukloforisoun olla ta biblia ths seiras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. to bliblio einai teleiw!!!!!!!!!!!!!!!!! euxwmai na metafrastoun olla ta biblia sta ellhnika gia na ta agorasw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Paidia shmera kykloforei h prodomenh???An nai sas parakalw dhmosheute edw to 2o kefalaio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. nai kante to pls.8a perasoun aiwnes mexri na to vrw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. μολις το πηρα στα χέρια μου ανυπομονώ να το διαβασω!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ειναι καλυτερο απο το πρωτο?Μου φαινεται αδυνατον.η σημαδεμενη ειναι το πιο φανταστικο βιβλιο που εχω διαβασει,κυριως γιατι σε κανει να ταυτιζεσαι με την ζοι.Ο house-of-night-fan blog κανει καταπληκτικη δουλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Συμφωνω με τον Ανωνυμο το πρωτο ειναι φοβερο.Ειναι απιστευτο και εντελως απροβλεπτο και μυστηριωδες.κυριολεκτικα το ξεκοκαλιασα.Εχει γρηγορη και συναρπαστικη πλοκη που δεν αφηνει τον αναγνωστη να βαρεθει ουτε δευτερολεπτο.Παρουσιαζει την προσπαθεια ολλων τωμ εφηβων(και σε αυτη τη περιπτωση την Ζοι)να ενταχθουν καπου να ανηκοθν στο συνολο.Ανυπομωνω για το επομενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. http://www.houseofnightseries.com/bes edw kai einai to official website.sthn arxikh selida 8a leei spotlight videos,to patas,dialegeis kai blepeis opoia 8es.3erei kaneis se poia vivliopwleia kukloforhse,apo pou to phrate osoi to phrate?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. εγώ το πήρα από την¨ παιδεία΅ αλλά το βρήκα και στον ΅Ιανό΅

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Που να δειτε το 2ο!Ειναι καταπληκτικο,αν και το θεωρουσα απιστευτο ειναι καλυτερο απο το πρωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. To diavasa se 5 wres.Pote kykloforei to 3o???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. H προδομενη ειναι σιγουρα καλυτερο απο το 1ο!οσο εξελισεται η ιστορια κολλας περισσοτερο!!!ειναι φοβερο βιβλιο αλλα το κακο ειναι οτι αργουν τα επομενα!τον απριλιο βγαινει το 3ο...μεχρι τοτε..???υπομονη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. plaka kaneis!!!!poios pwrwmenos nomizeis pws perimenei ws ton aprilio??to diabasa kai akoma dn borw na to afhsw apo ta xeria m!!!EINAI TELEIO!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. paidia to 2o biblio htan polu kalo twra upomonh mexri twn aprilio gia to trito pantws an sas aresei auto ta stul bibliwn phgainte agoraste to vampire academy aksizei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. symfwnw me ton anwnymo ! se opoion aresei o oikos ths nyxtas 9a 3etrela9ei me to vampire academy!!epishs proteinw to true blood kai to vampire diaries proeidopoihsh: to true blood einai ligo prstyxo enw to vampire diaries exei wraio story alla to yfos kai to pws grafei h syggrafeas to kanun lgo bareto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. +fwnw me thn marina o oikos ths nuxtas einai sigoura teleio vivlio alla h seira vampire academy einai apla uperoxh!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. παιδια ειμαι το παλικαρι που σας προτεινε το vampire academy παιδια απο κατι προλογους που διαβασα τα επομενα βιβλια και για της 2 σειρες τα σπανε οι πλοκοι οσο παει και γινεται καλυτερη και σιγουρα περισσοτερη δραση.
    Παιδια ξερετε να προτεινεται κανα βιβλιο σε αυτο το στυλ οχι trou blood & vampire diaries

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. επισης αμα σας αρεσει οι φαντασια πηγαιντε και διαβαστε τα εξης :
    οι δυναμη των 5
    εραγκον απο τη σειρα βιβλιων κληρονομια
    χαρι ποτερ
    η πολη της σταχτης
    και οι φρουροι της φυσης που ειναι μια πολυ καλη τριλογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Lipon,fisika kai perimenoume pos kai pos na ta diavasoume alla den boro na to xonepso,to gegonos oti argite poli......Se mia alli xora giati den argoune toso??????????????Kai xoris na fano kakia!Aplos me eknevrizi aftlo..............Kai na pis ta vivlia sthn Ellada ine akriva genika kai pali argoune poli.AFTA................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. kyriolektika ta vivlia einai APAIXTA! proste8ikan sti sillogi me ta agapimena m vivlia... vevea edw stin kypro mono ta 2 prwta ir8an alla den mporw na perimenw kai gia ta ypoloipa! einai mia apo tis liges seires vivliwn pou den katafere kanenas na me 3ekollisei!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. an ebgainan kai ta epomena biblia ths seiras poio grhgora tha htan akoma kalutera giati mexri na bgei to 3o biblio tha exoume ksexasei thn plokh tou 1 & 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. apo pou peirate ta epomena sta agglika??? ta vampire academy einai paidia to pio fadastika vivlia pou diavasa pote! kade me fili sto fb na vrite sto profil m mia istoselida gia t vampire academy!! exei oti plirofories xriazestai!! me lene efi belikova!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. κοιτα αμα θες να τ'αγορασεις στα αγγλικα υπαρχει το βιβλιοπωλειο που λεγεται πολιτεια στην αθηνα αν πας με το μετρο σαι αφηνει σχεδον απο εξω κατεβαινεις στην σταση πανεπιστημιου και παιρνεις την εξοδο για εθνικη βιβλιοθηκη και ανεβαινεις την ασκληπειου ευθεια πανω και περνας την λεωφορο μολις περασεις εισαι εξω απο το βιβλιοπωλειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. εχω παθει κολλημα με τη σειρα!!το πρωτο βιβλιο με εκανε να θελω περισσοτερο...πραγματικα εθιστηκα!το δευτερο βιβλιο το διαβασα μεσα σε τρεις μερες!δεν μπορω να περιμενω το επομενο!θελω να το διαβασω τωρα!καντε γρηγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. kopellia oi seira exei bgalei kai to 3o biblio kai twra ta xristougenna tha bgaloun to 4o ap'oti akousa opote se kathe periptwsh mporeis na pas na pareis kai to 3o kai einai akoma kalutero apo ta 2o prwta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. twn aprilio bgainei to 3o to mperdepsa me ena allo biblio kai pali sorry

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. EINAI GEGONOS OTI EDW STIN ELLADA OLA ARGOUNE AKOMA K TA BIBLIA...EGW DIABASA SE MIA MERA TO PRWTO BIBLIO K TWRA AGORASA K TO DEUTERO ALLA EINAI POLI EKNEURISTIKO NA MIN MPOREIS NA DIABASEIS TO BIBLIO SOU OTAN ESI TO THELEIS..PREPEI DLD NA PERIMENW MEXRI TON APRILI GIA TO TRITO..ELEOS..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. φιλε τα βιβλια ετσι ειναι παντα καθηστερουν γι'αυτο πρεπει να'χεις υπομονη.
    Επισης μην ξετρελαινεσαι και τοσο με την ταινια αν βγει , σπανια μια ταινια γινεται τοσο καλη οσο το βιβλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. hi!ontos ta biblia argoyn poloi stin ellada!!egw diabasa to 2 biblio se 1 mera kai xetrelathika!!!!!eidika i sskini poy pe8enei i stibi rei me ekane pragmatika na klapco gia toylaxiston 25 lepta!!!!!!i kaimeni zoi!!!!ante na bgei kai i tenia kai to 3 biblio gia 8a bgalo lisa apo tin anipomonisiamoy!!!xaxaxaxaxa!!!!!A M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. einai teleio!to kalutero vampiriko booki ever!!
    kai h zoi einai 8ea (opws kai o erik!!) anupomonw gia to epomeno!! opws oloi opws eida!;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. kali xronia!!!!!
    k ta 2 vivlia einai teleiaaaaaa...an k elega pws to lukofws htan to kalutero....twra pia allaksa gnwmh...ante na vgainoun k ta upoloipa prin lisaksoume!!!!!
    k ta ekswfulla poluuuu wraia..polu kalh douleia!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. τελιωσα τ σημαδεμενη
    κ δεν μπορω ν περιμενω για το δευτερο!
    μηπωσ ξερετε ποτε θα βγει το τριτο βιβλιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. paidia 3erete sigura an 8 vgei tainia k an nai pote???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Δεν μπορεί να γίνει πιο γρηγορη η έκδοση των υπόλοιπων βιβλίων ,μια σταλια είναι το κάθε βιβλίο ,πόσος καιρός χρειάζεται πια να μεταφραστεί ένα βιβλίο με τόσες λίγες σελίδες!!!Μέχρι να βγούν όλα θα γεράσουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. paidia sigoura vgainei ton aprilio to trito etsi?gia tainia kapou diavasa oti tha vgei to 2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. geia sas paidia..ontws i seira einai teleia eidika t 2o itan uperoxo..allapfff poios perimenei mexri ton aprilio??!!!k mexri na vgoun ola ta vivlia sta ellinika tha paroun xronia!!eleos:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. εγώ διάβασα και τα δυο μαζί και ήταν πολύ καλά, όντως λίγο πιο κοντά σε εφηβικό ανάγνωσμα αλλά με ωραία πλοκή και πολύ αγωνία, αλλά και πολύ καλογραμμένα, μπράβο και πάλι περιμένουμε με αγωνία το επόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ειναι φανταστικα με το που αρχισα κολλησα ...ποτε θα ερθουν τα επομενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Για οποιον αρεσει η φανταστικη λογοτεχνεια και θελει να αλλαξει θεματολογια προτεινω το "Αγγελοι" της Λορεν Κειτ... Ειναι πολυ καλο βιβλιο και αναμενεται η εκδοση του επομενου βιβλιου της σειρας... Ειναι κατι αναλογο με την σειρα του "Λυκοφωτος" της Στεφανι Μαγιερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Εχω διαβασει κι αλλα βιβλια περι βρικολακων..αλλα κανενα σαν αυτο! δεν ξερω αν φταει ο τροπος που περιγραφονται οι σκηνες..παντως σε εκμαλωτιζουν στον κοσμο της νυχτας με εναν υπεροχο τροπο...οσο διαβαζα το βιβλιο νομιζα πως ημουν κομματι του...πως ημουν βρικολακας...πως ζουσα στον οικο της νυχτας..πως ειχα καποιες δυναμεις...περιμενω να διαβασω τα επομενα τευχη...ειναι απλα υπεροχο! :-) zouzou picts

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. pragmatika eine kai ta duo vivlia katapliktika prin apo liges meres teliosa thn shmademenh kai molhs exw arxisei na diavazw thn prodomenh den 3ekolaw anipomonw gia thn sinexia!!!!:) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ "ΕΚΛΕΚΤΗ" ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΤΙΣ 09/05/2011 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ... ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. παιδια τι κολημα εχετε με αυτο το βιβλιο! μου εχουν προτηνει το βιβλιο βεβαια κ απο περιεργια το ψαχνω στο ιντερνετ για να δω αν εχει ενδιαφερον. . . που νομιζω οτι εχει καποιο ενδιαφερον ετσι οπως το περιγραφετε κ για αυτον το λογο λεω να το διαβασω κι εγω! αλλα με εχετε πρηξει με αυτην την ταινια αντε ποτε θα βγει;;ειναι ηδη 2011!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. παιδια εχω φαει χοντρο κολλημα!!!ανυπομονω να βγει το επομενο...διαβαζω τωρα και αλλη μια σειρα βιβλιων με βρικολακες αλλα ηδη ειμαι στο 1ο βιβλιο και εχω αρχισει να το βαριεμαι!!!Ανυπομονω επισης για την ταινια!!ποτε θα βγει επιτελους??!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Moυ αρεσουν παρα πολυ αυτα τα βιβλια ηδη τα εχω διαβασει την σημαδεμενη και την προδομενη απο 3 φορες και παω για 4η!!ποτε θα βγει η εκλεκτη?????η ταινια που ειναι?το 2011 εφτασε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. είναι φοβερά αυτά τα βιβλία έχω διαβάσει ήδη τα δύο πρώτα και ανυπομονώ για το τρίτο πότε θα εκδοθεί..??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Tα βιβλία είναι πραγματικά απίστευτα!Μέσα σε δύο μέρες διάβασα την Σημαδεμένη και την Προδομένη...Ξέρει κανείς πότε θα βγεί η Εκλεκτή;Πραγματικά δεν μπορώ να περιμένω...Οστόσο όταν σκεύτομαι τα βιβλία μου έρχονται εικόνες μέσα από αυτά σαν να είδα ταινία!Εικόνες πολύ ζωντανές!Πραγματικά με συνεπήρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. νομιζω οτι η εκλεκτη θα βγει τελους του μηνα . . . :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. einai katapliktiko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. einai katapliktiko!!!!!!!alla exo parei mono ta 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Στον Ιανό μου είπαν οτι θα βγει 8 του μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Η ΕΚΛΕΚΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ... ΘΑ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ!! ΗΔΗ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. κάντε γρήγορα για το επόμενο , μην μας αφήσετε πάλι να περιμένουμε τόσο πολύ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. After twilight and vampire academy, i am in love with the house of night, and waiting for more..... hope soon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ο οικος της νυχτας ειναι απο τα λιγα βιβλια που με εχουν κανει να κολλησω.....3ερετε ποτε 8α βγει η ταινια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ποτε θα βγει η ταινια ???? ανυπομονωωω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. pedia molis teliosa to burned sta aglika....(to 7o) ke mporo na po pos piga tin idia stigmi ke agorasa to awakened(to 8o) dn boro na 3ekolisw...toses anatropes se ena vivlio! i kakoomoira i zoey tis a3izei ena dialeima!!!! :D pados exei ton kalitero warrior pou 8a boruse na vrei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. einai apo ta wraiotera vivlia pou exw diavasei...!!! i simademeni itan fovero alla i prodwmeni mou pire mono mia imera....! den to afina apo ta xeria mou itan yperoxo. twra diavazw tin eklexti. perimenw pws k pws na metafrastoun k ta ypoloipa vivlia giati sta agglika einai ligo dyskolo!!! :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. aa ama telioses ke tn prodomeni se 1 mera eise san ke mena :P 8a poro8eis trela me ta epomena... oso proxoras ginete ke pio porotiko... 8a deis ;) egw oli mera gia tn oiko tis nixtas milaw! emfanizode ke kainurioi xaraktires pou eine para poli kaloi 8a deis 8a tn latrepseis afti ti seira <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. emena pali mia kalh moy filh(nikol) moy elege oti diavaze sta agglika biblia kai tr jenerwsa ligo alla kai pali
    exw porw8ei trela!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. i fili su i nikol egra4e to akrivos apo panw sxolio apo to diko su... :P (kate) xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. re edia telika to House of Night 8a vgei se tenia i oxi???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. nikol!!!!!!! pote ua bgei se tainia?? ( kate )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. dn 3erw re.... -.- diavasa se ena er8ro pos fetos 8a 3ekinagan t girismata alla vlkies leei pos ka8isterisan ke kti tetia -.- ti na po...pados an ke 8elo poli na vgei i tenia mu eine arketa ke t vilvia...alla ade 8000 xronia na vgei to telefteo!!!!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. σιγα μν σε ρωτησουν κιολας !! (κατεε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. vre ade mu stn sofia... :P pou 8a mu peis emena... :P pados nmzw oloi edw pera simfonume pos ta vivlia eine uperoxa e? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ναιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Είμαι ενθουσιασμένη με αυτη τη σειρα...τα βιβλια τα διαβαζα μέσα σε μια μερα και θα ηθελα να σας ρωτησω ποτε ακριβως θα βγει η ταινια γιατι ανυπομονω να τη δω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Σας παρακαλω,απαντηστε μας ποτε θα βγει η ταινια γιατι θα σκασουμε...εχω ξετρελαθει με τα βιβλια...απαντηστε μας γρηγορα...please...!!!Τα αγαπω αυτα τα βιβλια...<3<3<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Σας παρακαλω απαντηστε μας ποτε περιπου θα βγει η ταινια....<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Φανατικοί αναγνώστες του Οίκους της Νύχτας...Η τελευταία ενημέρωση που είχαμε για την κινηματογραφική μεταφορά των πρώτων βιβλίων της σειράς ήταν για το 2011. Προφανώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει... Άρα μιλάμε για τη νέα χρονιά και αν... Δυστυχώς πρόκειται για τεράστιο πρότζεκτ και τα πράγματα δεν γίνονται από την μια στιγμή στην άλλη... Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας... Αν μάθουμε κάτι θα το ποστάρουμε αμέσως! Να έχετε ένα φανταστικό καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. καταπληκτικα βιβλια. μεχρι στιγμης εχω διαβασει τα 2(σημαδεμενη,προδωμενη) και με ανυπομονησια παω για το 3ο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Εχω διαβάσει και τα τρία βιβλία ανυπομονώ να βγει και η ταινία αυτό το χρόνο !!! Είδα πως το 2011 θα βγεί η ταινία "Σημαδεμένη"!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. signomi pou 8a ginw agenis alla ts parapanw sxolia ta diavases??? OMG! eleos :s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ασε νικ μου υπαρχουν αρκετοι αχρηστοι σε αυτον τον πλανιτη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. pedia 3erete poso tu oktomvri vgenei i ati8asi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. ποσα συνολικα ειναι τα βιβλια της σειρας...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. το επομενο βιβλιο του οικου της νυχτας θα βγει στις 24/10/2011!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ta vivlia eine 9... marked betrayed chosen untamead hunted tempted burned awakened ke destined...ke uparxun ke alla 3 pou dn eine sinexeia tis seiras alla exn sxesi me tn oiko ths nixtas...to the fledgling handbook 101 to dragon's oath ke to nyx in the house of night

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Είσαστε οι καλύτεροι αναγνώστες που θα μπορούσε να έχει ένα βιβλίο! Παθιασμένοι και τρελαμένοι με τον Οίκο της Νύχτας! Τα βιβλία μέχρι στιγμής είναι 9! Σας έχουμε εξηγήσει γιατί βγαίνουν ανά 3-4 μήνες... Δεν θα μπορούσε αλλιώς. Άμα τα διαβάζετε λίγο πιο αργά; Αδύνατον ε; Τι να πούνε και οι φανατικοί του Πότερ π.χ. που έβγαινε ένα βιβλίο κάθε χρόνο και τα τελευταία κάθε 2 χρόνια! Η Ατίθαση θα βγει στις 24 Οκτωβρίου! Κάντε υπομονή... Όλοι μαζί υποφέρουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. e ante na dume... kipro pote 8a er8ei??? exo pollh agonia na do ti 8a ginei sthn ati8ash!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. i ati8asi pstevw eine i arxi tis istorias gia t house o fnight...sas to lew gt t exw diavasei ola st aglika ektos apo to telefteo pou vgenei 25 oktovri... ousiastika ta 3 prota se proetoimazun gia to tetarto ke t upoloipo tis istorias :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. dld ti 8a ginh ena peripou sthn ari8ash?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. ποτε θα βγουν οι ταινιεεεςςς???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. ennoeis pote 8a vgei H TAINIA...mallon to 2012 ke ANN...to pio pi8anon na vgei to 2013 etsi opos pane

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. sto poli peripou....8a geni8ei o ex8ros ts zoi...enas a8anatos me mavra ftera mazi me ta pedia tu pou eine korakia se terastio mege8os(pio megala apo an8ropous) an8ropina matia xeria ke podia... twra an 8es parapanw steile mu e-mail... nikoleta444@hotmail.com ke opoios alos 8elei na ma8ei kati me vash ta vivlia :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. ke exei valei ke h neferet to xeraki ths safto ton a8anato opos ke me tous nekro5ontanus me ta kokkina matia pou apigagan ton xi8?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. tora dn 3erw an prepei na po gt oi aloi borei na mn 8eloun na ma8un...steile mu e-mail st nikoleta444@hotmail.com i st inbox mu sto facebook... nikoleta falala ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. ok thnxs an se petixo mesa 8a su stilo =]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. ok :) opote 8es :) kai opoios alos 8elei na me rwtisei t otidipote gia tn oiko as mu steilei k aftos friend request ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Γεια σε όλους...η ατίθαση βγήκε νομίζω αυτές τις μέρες...πρέπει να πάω να το πάρω οπωσδήποτε...η σειρά είναι καταπληκτική...!!μαρία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. makri na xe vgei gt piga st public pou pane ola apo tn proti mera ke mu ipan ps dn exei vgei akoma -.- eleos! exan pei gia 24 tu mina :@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Ε ναι τι να πεις....!εκδοτες είναι αυτοί...παντως το πήρα επιτέλους σήμερα..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. paidia vgike anakoinwsh gia tis tenies tu oikou!!!! beite sto http://pccast.blogspot.com/ kai enhmerw8eite :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. peid amolis diavasa to 9o vivlio tis seiras kai htan uperoxo....nomiza pos itan t teleftea alla ekana la8os....vgenei kai 10o kai pi8anotata kai 11o.... :\

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. ξερει κανεις αν εχει βγει σε ταινια? η εχει δει καποιο τρειλερ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. οχι δεν εχει βγει ακομα αλλα εχει σλεισει συμβολεο και τωρα γραφεται το σεναριο...νομιζα θ αργησει λιγακι.... :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Εγω ακουσα οτι θα βγει και σε ταινια...τρειλερ δεν πρεπει να εχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Μια φιλη μου που μενει στο εξωτερικο μου ειπε οτι θα βγει μετα το 2013..! Τωρα δεν ξερω αν ισχυει αυτο σιγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Ερώτηση.....Πόσα βιβλία έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.....????? Μένω Κρήτη και μου είναι πολύ δύσκολο να βρώ κάποια από αυτά, και ειδηκά το <>..... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. ποσα βιβλια ειναι η σειρα οικος της νυχτας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάπου 9 είναι...αλλά βγαίνουν και άλλα π.χ. για την Λενόμπια ....

      Διαγραφή
  144. ειναι σιγουρα 6!
    1) Σημαδεμενη
    2) Προδομενη
    3) Εκλεκτη
    4) Ατιθαση
    5) Κυνηγημενη
    6) Διχασμενη (που βγαινει τον Οκτωβριοτου 2012)
    Μετα ποιος ξερει αν θα βγουν αλλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα βιβλια συνολικα ειναι 9!Η κολλητη μου τα εχει παρει ολα στα αγγλικα! :)

      Διαγραφή
  145. Geia sas pragmatika ola itan teleia !! Iparxoun k s tainia? An nai pws onomazetai? Sas euxaristw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. ποτε 9α βγει το εκτο..??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Τέλεια σειρα. Δυστυχώς έπεσε στο χερι μου απροσδόκητα " Η ΚΑΜΕΝΗ" μετα ψάχνοντας διάβασα τη σημαδεμένη και την προδομενη. Μπορω να μάθω τους τιτλους όλης της σειρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. wraia roufiksame kai to 8o biblio. twra to epomeno pote tha vgei????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Είναι καταπληκτικό το βιβλίο με τίτλο σημαδεμένη το έχω διαβάσει πολλές φορές και τώρα το έχω κοντά μου και το διαβάζω καταπληκτική σειρά μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. ξέρετε πότε θα βγει το ένατο....???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Η ταινία διάβασα στη wikipedia ότι θα ξεκινήσει να γυρίζεται το 2015. Τώρα όσο για το 9ο βιβλίο άκουσα κάτι παρόμοιο, αλλά εγώ προσωπικά δεν την παλεύω να περιμένω άλλα δυο χρόνια για να διαβάσω το τέλος. Μόλις βγει και το 9ο, θα τα παραγγείλω από Αμερική. Ποιός είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας;; Εγώ έχω ταυτιστεί με τη Ζόι, αλλά λατρεύω και την Αφροδίτη. Και φυσικά για το θεϊκό ζευγάρι ''Ραφαήμ - Στίβι Ρέι'' <3

    ~Paz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. μου αρέσει τρελά ο Καλόνα και

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Γεια σας! Μήπως υπάρχει κάποιος που πουλάει ή δανείζει το 3ο βιβλίο;; είναι εξαντλημένο και δεν μπορώ να το βρω πουθενά... ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Πότε Θα βγούνε τα τελευταία βιβλία της σειράς 10,11και 12 ώστε όλοι εμείς που διαβάσαμε κ αγαπησαμε την ιστορία να μάθουμε κ το τέλος της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. ειναι 2021 και ακομα περιμενουμε το 10,11, και 12 βιβλια μεταφρασμενα. Ποτε λετε να βγουν επιτελους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή