Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Η ΕΚΛΕΚΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ... ΚΑΙ ΜΑΓΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

Η κυκλοφορία του 3ου βιβλίου της σειράς ο Οίκος της Νύχτας ΕΚΛΕΚΤΗ έχει προκαλέσει μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό στους φανατικούς αναγνώστες! Η Ζόι έχει να αντιμετωπίσει πολλά ειδικά τώρα που Στίβι-Ρέι έχει γίνει απέθαντη! Ούτε βέβαια με τα ερωτικά της τα πάει και τόσο καλά... αφού έχει να βγάλει άκρη με τρία πρόσωπα! Διαβάστε το και γράψτε μας τα σχόλια σας!

Επίσης διαβάστε το άρθρο του cine.gr για τη σειρά και τα σχέδια για τις ταινίες:

http://www.cine.gr/article.asp?topic=CineReader&id=11170

9 σχόλια:

  1. the most intersting book that i had ever dead

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας και από μένα.Μόλις σήμερα άρχισα να διαβάζω το 1ο βιβλίο της σειράς. Είναι ευανάγνωστο και πιστεύω μπορεί κάποιος να το τελειώσει αν όχι σε μία μέρα σε δύο.Χαίρομαι που υπάρχει ελληνικό Blog γιαυτό.

    Ξέρουμε σε πόσα βιβλία θα ολοκληρωθεί η σειρά ; Διάβασα σε προηγούμενες αναρτήσεις ότι θα βγει ταινία το 2011,έχουμε κάτι νεότερο γι' αυτό ;

    Το βιβλίο μέχρι στιγμής μου φαίνεται ευχάριστο και θίγει θέματα της εφηβείας με σωστές πολλές φορές αντιμετωπίσεις από τους πρωταγωνιστές,π.χ το θέμα της ομοφυλοφιλίας.
    Αυτό που με εκνεύρισε στην αρχή ήταν τα ειρωνικά και αρνητικά σχόλια περί emo και gothic. Πιστεύω δεν είναι σωστό να κατηγορούμε κοινωνικές ομάδες,ευαίσθητες πολλές φορές και δεν είναι λίγες οι φορές που δέχτηκαν λάθος αντιμετώπιση στην πραγματική ζωή,σε ένα εφηβικό λογοτεχνικό βιβλίο.Και γενικότερα στην λογοτεχνία ή στην τέχνη. Αν,δηλαδή, ένα emo ή gothic άτομο διάβαζε αυτό το βιβλίο δεν θα ένιωθε κάπως ;; Φυσικά και ένας καλλιτέχνης ή συγγραφέας έχει δικαίωμα να εκφράζει τις απόψεις του..αλλά Hello είναι μυθιστόρημα και όχι αυτοβιογραφικό σημείωμα ! Όταν βάζεις προσωπικές σου απόψεις σε φανταστικούς πρωταγωνιστές που κάνει περισσότερο σαν στρατευμένη τέχνη. Τέλος πάντων ελπίζω να μην συναντήσω ξανά τέτοια σχόλια από τους συγγραφείς αυτής της σειράς.

    Βασικά ακόμα ένα εκνευριστικό για μένα στοιχείο ήταν που στην περιγραφή της ηρωίδας ουσιαστικά γινόταν περιγραφή της νεαρής συγγραφέα.Απλά μου φαίνεται κάπως aαλαζονικό :P

    Αυτά νομίζω προς στιγμήν !

    Τα ξαναλέμε =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. lipon doris.diamond g n se voi8isw sou lew oti t vivlia pou exoun kikloforisei stn ellada ein 3 i simademeni i prodomeni k i eklekti..iparxoun akoma alla 6 pou den exoun metafrastei st ellinika(metafrazoun ka8e vivlio ana e3amino) kai i sigrafeas 8 grayei akoma alla 3!diladi 12 st sinolo! i tenia elegan oti 8 vgei t 2011 alla apoti fenete oute t senario dn exei graftei akoma!as elpisoume g tou xronou...k g t ipolipa sxolia pou kaneis(g tn protagonistria,tous emo,ktl)8elw n sou po oti exis paratiritikotita gt egw dn t ixa ktlvei ola afta alla tra pou t ipes t sindiasa k eg k vlepo oti kolane..:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΟΛΙΣ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ !!!! ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΕ ΔΕΚΑ ΒΙΒΛΙΑ !!! ΕΔΩ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστούμε για τις ωραίες σας παρατηρήσεις! Τα βιβλία όπως λέει και η φίλη μας Ναταλία είναι μέχρι στιγμής 9! Η Ατίθαση θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια χαρά και πάλι ! Ναταλία σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες ♥♥
    Να το κακό είναι και ότι αργούν να βγουν και ότι είναι και λίγο ακριβά.Οικονομική κρίση έχουμε βρε παιδιά! Το έχετε παρακάνει το πράγμα στην Ελλάδα με τις τιμές των βιβλίων..

    Τέλος πάντων..Τελείωσα και το τρίτο βιβλίο.Η ιστορία είναι πολύ ενδιαφέρον και κρατά σε αγωνία τον αναγνώστη κάνοντας τον να θέλει να "ξεκοκαλίσει" όλο το βιβλίο με μιας.

    Τώρα τα παράπονα μου έχουν να κάνουν πάλι με την Ζόι. Είναι λίγο σπαστικό να μας λέει ότι έτσι όπως βάφεται είναι ο σωστός ο τρόπος ειδάλλως μοιάζεις με ρακούν -.-'
    Επίσης είναι σπαστικό να ονομάζει τσούλα τον εαυτό της σε μία σκηνή που τις βγήκε κάτι ερωτικό με τον Έρικ (το αγόρι της )..και γενικά ότι έχει να κάνει με σεξουαλικό περιεχόμενο..και να το παίζει μιξοπαρθένα ενώ την ίδια στιγμή γουστάρει 3 αγόρια. (Μέχρι στιγμής ) Νομίζω πως κάποιος πρέπει να της μάθει ποια είναι πραγματικά η τσούλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε Μεταίχμιο κανονίστε να συνεχίσετε την σειρά Σέπτιμους Χιπ που σταμάτησε επειδή τα Ελληνικά Γράμματα έκλεισαν ! Κρίμα είναι να μείνουμε μόνο με τα τρία πρώτα βιβλία !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γεια σας...λοιπον εγω διαβζω κ ολας το 3ο..ειμαι στο τελος..κ εγω ν πω..οτι εχω φαει το κολλημα μαζι του..στο 2ο βιβλιο τοτε που πε8ανε η στιβη ρει...εβαλα κ τα κλαματα...και στο 3ο π ο ποιητης τηνς επεφτε στην ζοι ειναι το κατι αλλο...Μην σταματισετε να βγαζεται την συνεχεια του...ειναι ολα τα $$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. paidia kai egw me to pou mou piran gia ta gene8lia mou ta prwta tria kai ta diabasa kolhsa amesws kai malista merika xarakthristika ths zoey ta exw....epeishs molis diabaza ton 8anato ths stevie rae den eixa pari eidhsh pos eklega kai egw mexrh pou ena dakru epese pano sto biblio....kai sto tetarto pou leei gia ena allo paidi pali ta idia epa8a...pragmatika se auto to biblio kolas

    ΑπάντησηΔιαγραφή