Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013

24/9


Το σκοτάδι σκεπάζει τον Οίκο της Νύχτας από τη στιγμή που η ψυχή της Ζόι Ρέντμπερντ έσπασε σε χίλια κομμάτια. Με την καρδιά της και όλα όσα πίστευε συντρίμμια, το μόνο που επιθυμεί είναι να μείνει για πάντα στην «άλλη πλευρά». Το πνεύμα της σβήνει γρήγορα και φαίνεται όλο και πιο απίθανο να ξαναβρεί εγκαίρως τον εαυτό της, ώστε να βοηθήσει τους φίλους της να επαναφέρουν την τάξη στον κόσμο. Ο Σταρκ είναι ο μόνος που μπορεί να την επηρεάσει, αν και θα πρέπει να βρει πρώτα έναν τρόπο να φτάσει κοντά της. Όσο για τη Στίβι Ρέι, θέλει όσο τίποτα άλλο να βοηθήσει την κολλητή της, αλλά αντιμετωπίζει τα δικά της προβλήματα. Οι επικίνδυνοι κόκκινοι αρχάριοι έχουν αρχίσει να κάνουν του κεφαλιού τους, και ο Ντάλας –το αγόρι της, κατά κάποιον τρόπο–, παρότι είναι γλύκας, φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν και στο τέλος θα φάει το κεφάλι του. Κι η αλήθεια είναι ότι η Στίβι Ρέι κρύβει ένα μυστικό που απειλεί να τινάξει επίσης ολόκληρο τον κόσμο της στον αέρα. Και μέσα σε όλον αυτό τον πανικό είναι και η Αφροδίτη: πρώην αρχάρια, κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο και εντελώς στρίγκλα (τιμή της και καμάρι της!). Ανέκαθεν έβλεπε οράματα για το μέλλον, αλλά τώρα φαίνεται πως η Νύχτα αποφάσισε να τη χρησιμοποιήσει και με άλλον τρόπο, αφού αρχίζει να μιλάει μέσα από αυτήν. Και μπορεί να μην είναι ποτέ δεδομένο το ποια πλευρά θα επιλέξει η Αφροδίτη, αλλά από την απόφασή της κρέμεται τώρα η μοίρα της Ζόι. Τρεις κοπέλες παίζουν με τη φωτιά… κι αν δεν προσέξουν, όλοι θα καούν.

9 σχόλια:

 1. Λοιπον ναι φαινεται υπεροχο ανυπομονω να το διαβασω...και αν οι συγγραφεις δεν κουραζονται ας βγει και αλλο♥!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γνωρίζετε ποσά βιβλία είναι στα αγγλικά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εννέα είναι απλά στα ελληνικα έχουν μεταφραστεί μόνο τα οκτώ. ΚΡΥΜΑ!!

   Διαγραφή
 3. Πως ονομάζονται τα υπόλοιπα βιβλία;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. 1.Marked
  2.Betrayed
  3.Chosen
  4.Untamed
  5.Hunted
  6.Tempted
  7.Burned
  8.Awakened
  9.Destined
  10.Hidden
  11.Revealed
  και μην ξεχναμε τα 4 εξτραδακια
  1.Dragon's Oath
  2.Neferet;s Curse
  3.Lenobia's Vow
  4.Kalona's Fall

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ποσά από το 8 βιβλίο και μετά έχουν μεταφραστεί στα ελληνικά??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πρόσφατα έπεσε το πρώτο βιβλίο της σειράς στα χέρια μου και μου άρεσε αρκετά. Έχω φτάσει να έχω τελειώσει και το έκτο βιβλίο μέσα σε 2 μήνες και έχω ξετρελαθει μήπως γνωρίζει κάποιος αν τελικά θα βγει κάποια ταινία ? Ευχαριστώ πολύ ��

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. στο τέλος θ' αναγκαστούμε όλοι να αγοράζουμε τα βιβλία στα αγγλικά. δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε τόσα χρόνια να εκδόσετε τα τελευταία βιβλία. οι fans μεγαλώνουμε και τα γούστα αλλάζουν... και οι σειρές στα ράφια μας παραμένουν μισές, απαράδεκτο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή